Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια της πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 6-7 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 7, στα δυτικά από 3-13, στα κεντρικά από 3-10, στα νότια από 5-11 και στα ανατολικά από 4-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις  με χιονόνερο στα ανατολικά και βόρεια του νομού και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό 500 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 18/12
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων ή χιονόνερου στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου