Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Ισχυρός παγετός κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τοπικά στα βόρεια ολικός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 7, στα δυτικά από -1 έως 11, στα κεντρικά από -5 έως 9, στα νότια από 5-9 και στα ανατολικά από 3-9 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι περιοδικά  κυρίως στα βόρεια και. ανατολικά, όπου πρόσκαιρα  οι χιονοπτώσεις θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)
Γενικά αίθριος στα δυτικά και τα βόρεια, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες  με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου