Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα τις πρωινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 12, στα δυτικά από 1-16, στα κεντρικά από 0-16, στα νότια από 7-14 και στα ανατολικά από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με  αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 26/12
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανότητα καταιγίδων στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στα πελάγη τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου