Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα στα δυτικά και νότια Πιθανότητα από την νύχτα χιονόνερου ή ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 11, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά από -2 έως 14, στα νότια από 7-15 και στα ανατολικά από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τοπικά από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 21/12
Στα δυτικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις και το Ιόνιο πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων με βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου