Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες και στα βόρεια τοπικά ισχυρός.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 έως 8, στα δυτικά από 6-13, στα κεντρικά από 4-10, στα νότια από 8-12 και στα ανατολικά από 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά και βαθμιαία παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από 1000 μ). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 22/12
Γενικά αίθριος στα δυτικά, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά και στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5, στα ανατολικά 5-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου