Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια σε ορεινά-ημιορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής χώρας. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 7, στα δυτικά από -1 έως 11, στα κεντρικά από 2-11, στα νότια από 7-13 και στα ανατολικά από 4-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Χιονόνερο στα ανατολικά και βόρεια του νομού και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και από το βράδυ χιόνια και στα υπόλοιπα ορεινά και πιθανόν σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό 500 μέτρα). Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο ή χιόνι και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 17/12
Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο και στην  υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια τις πρώτες πρωινές ώρες. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια της πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 στα πελάγη 7 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου