Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-10, στα δυτικά από 3-15, στα κεντρικά από 1-13, στα νότια από 14-17 και στα ανατολικά από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και από το βράδυ χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 και σταδιακά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από το απόγευμα και θα κυμανθεί από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το απόγευμα και θα κυμανθεί από 3-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα ανατολικά και νότια ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Παγετός στα ηπειρωτικά κυρίως το πρωί τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο νότιο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου