Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ανατολικά και νότια ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Παγετός στα ηπειρωτικά κυρίως το πρωί τοπικά ισχυρός στα βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο νότιο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4-9, στα δυτικά από 2-13, στα κεντρικά από -2-11, στα νότια από 5-11 και στα ανατολικά από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις  μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και  ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και το πρωί στα ανατολικά  6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
-2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 15/12
Στα δυτικά και νότια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου