Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις τοπικά πιο πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίο και την Κρήτη.  Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ολικός.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 5, στα δυτικά από -2 έως 8, στα κεντρικά από -6 έως 6, στα νότια από 3-8 και στα ανατολικά από 2-9 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις περιοδικά πυκνότερες κυρίως στα βόρεια και. Ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-4 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 31/12 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις περιοδικά πιο πυκνές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Ισχυρός παγετός κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τοπικά στα βόρεια ολικός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Πρόγνωση για Κυριακή 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)
Γενικά αίθριος στα δυτικά, με λίγες νεφώσεις στα βόρεια πρόσκαιρα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη τις πρωινές ώρες και στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου