Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά και Αιγαίο με πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές και στα βόρεια χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.
Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-5, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά από 5-9, στα νότια από 7-12 και στα ανατολικά από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα ασθενών  τοπικών  βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών ή χιονόνερου και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, με σταδιακή βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/2
Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες το Αιγαίο. Παγετός τοπικά στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και το πρωί στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου