Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές σε όλα τα ορεινά -ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 5, στα δυτικά από 4-11, στα κεντρικά από 2-13, στα νότια από 9-14 και στα ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές  καταιγίδες, με πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  2-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 18/1
Παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα υπόλοιπα, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου