Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές καταιγίδες την νύχτα στις νοτιότερες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική χώρα, με βαθμιαία ένταση. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, στα βόρεια ισχυρός.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -12 έως -1, στα δυτικά από -4 έως 5 , στα κεντρικά από -5 έως 4, στα νότια από -1 έως 6 και στα ανατολικά από 2-8 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες  από το απόγευμα με χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις από το βράδυ, με ένταση από την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και από την νύχτα και στην πόλη.  Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -6 έως -2 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 10/1
Νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά, στα βόρεια ολικός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Αιγαίο πιθανόν 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου