Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις. Περιορισμένη ορατότητα και παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά  τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 έως 8, στα δυτικά από 2-13, στα κεντρικά από 2-11, στα νότια από 8-13 και στα ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα το βράδυ ασθενών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις αυξημένες από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και από το απόγευμα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 23/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το μεσημέρι και από τα νοτιοδυτικά στην Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, τις δυτικές Κυκλάδες, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και μέχρι το βράδυ στην υπόλοιπη χώρα, (εκτός ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης). Καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, με ένταση από το βράδυ. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου