Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά πιο πυκνές στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική νησιωτική χώρα και την Κρήτη, με τοπικές καταιγίδες στα νότια παραθαλάσσια τμήματα. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά, στα βόρεια ολικός.
Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -8 έως 0, στα δυτικά από -4 έως 5 , στα κεντρικά από -4 έως 3, στα νότια από 2-4 και στα ανατολικά από 4-8 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις περιοδικά πυκνές στα βόρεια και νεφώσεις με χιονόνερο ή παροδικές χιονοπτώσεις στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά.  Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-7 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -6 έως -1 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 8/1
Στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις που από το μεσημέρι θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με πιθανότητα καταιγίδων στα νότια. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά που στα βόρεια και κεντρικά θα είναι ολικός. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου