Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος αρχικά, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι  νότιοι νοτιοδυτικοί 4-5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -6 έως 6, στα δυτικά από 1-13, στα κεντρικά από -2 έως 11, στα νότια από 7 -16 και στα ανατολικά από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 14/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο, με σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου