Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές νωρίς το πρωί. Βαθμιαία μεταβολή από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ένταση των φαινομένων από την νύχτα.
Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 8, στα δυτικά από 3-11, στα κεντρικά από 4-12, στα νότια από 6-14 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ, τοπικά ισχυρές την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές από το βράδυ και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  1-7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 16/1
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και στα βόρεια και με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους ισχυρά. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου