Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες περιοδικά στα δυτικά, νότια και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια τοπικά στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι  άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 8, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά από 2-12, στα νότια από 8-13 και στα ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με βροχές και βαθμιαία στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/1
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στις νότιες θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα είναι τοπικά πυκνότερες. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5, στα ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου