Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 3, στα δυτικά από 7-13, στα κεντρικά από 3-8, στα νότια από 8-10 και στα ανατολικά από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Χιόνια στα βόρεια ορεινά και σταδιακά στα ορεινά-ημιορεινά και το βράδυ και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και στην πόλη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  1-3 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/1
Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, της Κρήτης και των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Βροχή ή χιονόνερο στα δυτικά και νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια όπου υπάρχει πιθανότητα και σποραδικών καταιγίδων. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα βόρεια θα σταματήσουν. Παγετός στα ηπειρωτικά, τοπικά στα βόρεια ολικός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 και στο Αιγαίο 7-8 με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου