Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες τοπικά  ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στις νότιες θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές.
Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αρχικά πυκνές με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 5, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 2-13, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές  βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -0-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/1
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου