Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με βροχές κυρίως στο Ιόνιο και από το βράδυ στην Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Παγετός το πρωί στα κεντρικά και στα  βόρεια τοπικά ισχυρός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 7, στα δυτικά από 3-12, στα κεντρικά από -1 έως 10, στα νότια από 4-13 και στα ανατολικά από 4-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-10 βαθμούς Κελσίου Στα. βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών και λίγα χιόνια στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 30/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Αιγαίο, με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Παγετός τοπικά στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου