Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια, με χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας, και της κεντρικής Στερεάς.
Τα φαινόμενα κατά τόπους έντονα. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 5, στα δυτικά από 5-10, στα κεντρικά από 2-13, στα νότια από 8-15 και στα ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές  καταιγίδες, τοπικά ισχυρές κυρίως από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι έντονα με χιονοπτώσεις από το βράδυ και στην πόλη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  2-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 19/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου