Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις απογευματινές ώρες  και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, Πιθανόν ένταση των φαινομένων τοπικά από το βράδυ.
Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 8, στα δυτικά από 3-13, στα κεντρικά από 3-11, στα νότια από 8-13 και στα ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες από την νύχτα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ, με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά να είναι έντονα, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Οι  άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου