Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα βόρεια. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο βόρειο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -2 έως 5, στα δυτικά από 6-11, στα κεντρικά από 1-11, στα νότια από 8-15 και στα ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές  καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις και στα παραθαλάσσια βροχή ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και πρόσκαιρα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  0-4 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου