Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -7 έως 8, στα δυτικά από 2-10, στα κεντρικά από -2 έως 14, στα νότια από 7-16 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 15/1
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το απόγευμα και στα κεντρικά με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και το βράδυ χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου