Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά-ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.
Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 έως 8, στα δυτικά από 2-14, στα κεντρικά από 0-13, στα νότια από 8-14 και στα ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τοπικές βροχές στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  0-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 21/1
Γενικά αίθριος και στα ανατολικά και στα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου