Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, της Κρήτης και των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα βόρεια θα σταματήσουν.
Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια και κεντρικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 και στο Αιγαίο 7-8 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -6 έως 4, στα δυτικά από 3-12, στα κεντρικά από 1-7, στα νότια από 3-8 και στα ανατολικά από 5-11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 200 μέτρα, κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια, βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα στα δυτικά, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ισχυρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου