Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνότερες στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 7, στα δυτικά από 4-11, στα κεντρικά από 2-13, στα νότια από 9-14 και στα ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν περιοδικά καταιγίδες. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (πάνω από 1000 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά, πιθανόν πρόσκαιρα και στην πόλη και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  0-7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 17/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνότερες σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου