Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία  και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -02-06, στα δυτικά από 04-13, στα κεντρικά από 02-11, στα νότια από 09-15 και στα ανατολικά από 09-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με  βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Εξασθένηση των φαινομένων από αργά την νύχτα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01-04 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Τετάρτη 29/1
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Στο ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου