Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Μοσχάρι λεμονάτο



  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες, ¾ κούπας λάδι, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.
Ροδίζετε στο λάδι το κρέας και το σβήνετε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το πράσο, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και αφήνετε να βράσει, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου