Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τραχανόσουπα

 
  • 300 γρ σταρένιος γλυκός τραχανάς, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ.σ βούτυρο, 250 γρ γάλα, 2 κ.σ πελτέ, 1 κούπα κατσικίσιο τυρί φέτα, αλάτι, πιπέρι.

Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι με τον πελτέ και μόλις αρχίσει να ζεσταίνει προσθέτετε τον τραχανά και γιαχνίζετε για λίγο. Προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα ενώ ανακατεύετε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Σιγοβράζετε τον τραχανά για 20-25΄. Όταν χυλώσει αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε το βούτυρο και το τυρί και σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου