- 300 γρ σταρένιος γλυκός τραχανάς, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ.σ βούτυρο, 250 γρ γάλα, 2 κ.σ πελτέ, 1 κούπα κατσικίσιο τυρί φέτα, αλάτι, πιπέρι.
Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι με τον πελτέ και μόλις αρχίσει
να ζεσταίνει προσθέτετε τον τραχανά και γιαχνίζετε για λίγο. Προσθέτετε
σιγά-σιγά το γάλα ενώ ανακατεύετε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Σιγοβράζετε τον
τραχανά για 20-25΄. Όταν χυλώσει αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε το βούτυρο και το
τυρί και σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου