Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Λίγες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ένταση των βροχών στα βορειοδυτικά και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-15, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά από 07-19, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  νότιοι 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, το πρωί και το βράδυ. Ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί  3-4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 21/1
Στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου