Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πατάτες στον φούρνο



  • 1 κιλό πατάτες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα χυμό λεμονιού, δεντρολίβανο ψιλοκομμένο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε, κόβετε τις πατάτες σε κομματάκια και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Ρίχνετε λίγο λάδι στο ταψί. Στραγγίζετε τις πατάτες και τις στρώνετε ομοιόμορφα. Αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με την ρίγανη και το δεντρολίβανο, περιχύνετε με τον  χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο λάδι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο. Αν χρειάζεται νερό ρίχνετε από αυτό που βράσατε τις πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου