Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από -02-08, στα δυτικά από 05-13, στα κεντρικά από 04-13, στα νότια από 04-14 και στα ανατολικά από 08-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές βροχές. Χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00-08 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Δευτέρα 27/1
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου