Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις  και σποραδικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01-15, στα δυτικά από 08-16, στα κεντρικά από 06-16, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 17/1
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στις μέγιστες τιμές.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου