Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο ανατολικό Αιγαίο, με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 5-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -02-08, στα δυτικά από 04-14, στα κεντρικά από 00-14, στα νότια από 09-16 και στα ανατολικά από 09-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά του νομού, με βροχή ή χιονόνερο και  χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02-08 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Πέμπτη 30/1
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Νεφώσεις αυξημένες με ασθενείς βροχές στην Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου