Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, αρχικά στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-15, στα δυτικά από 08-17, στα κεντρικά από 05-18, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα βροχής την νύχτα. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  νότιοι 4-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί  4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 20/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου