Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και την νύχτα πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-14, στα δυτικά από 06-16, στα κεντρικά από 05-18, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 09-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα τοπικές βροχές με καταιγίδες την νύχτα στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί  3-4 και πρόσκαιρα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με βροχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Σάββατο 25/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου