Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κοτόσουπα με ζυμαρικό


 
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου, 1 κούπα ζυμαρικό (αστράκι, πεπονάκι), 2 κ σ βούτυρο, τον χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζετε τις φτερούγες και τις πλένετε. Βάζετε στην κατσαρόλα αρκετό νερό να τις σκεπάζει και τις βράζετε για 20-30 λεπτά. Προσθέτετε το ζυμαρικό, νερό αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν με ανοιχτή την κατσαρόλα άλλα 5-10 ΄. Ανακατεύετε κάθε τόσο, προσθέτετε το βούτυρο και τον χυμό λεμονιού. Σερβίρετε την σούπα ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου