1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου, 1 κούπα ζυμαρικό (αστράκι, πεπονάκι), 2 κ
σ βούτυρο, τον χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε τις φτερούγες και τις πλένετε. Βάζετε στην κατσαρόλα αρκετό νερό να τις σκεπάζει και τις βράζετε για 20-30 λεπτά. Προσθέτετε το ζυμαρικό, νερό αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν με ανοιχτή την κατσαρόλα άλλα 5-10 ΄. Ανακατεύετε κάθε τόσο, προσθέτετε το βούτυρο και τον χυμό λεμονιού. Σερβίρετε την σούπα ζεστή.
Καθαρίζετε τις φτερούγες και τις πλένετε. Βάζετε στην κατσαρόλα αρκετό νερό να τις σκεπάζει και τις βράζετε για 20-30 λεπτά. Προσθέτετε το ζυμαρικό, νερό αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν με ανοιχτή την κατσαρόλα άλλα 5-10 ΄. Ανακατεύετε κάθε τόσο, προσθέτετε το βούτυρο και τον χυμό λεμονιού. Σερβίρετε την σούπα ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου