Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη πρόσκαιρα 7-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 02-10, στα δυτικά από 03-13, στα κεντρικά από 02-14, στα νότια από 08-16 και στα ανατολικά από 08-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι  νότιοι 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια στα γύρω ορεινά κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02-07 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Κυριακή 26/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της βόρεια και κεντρικής χώρας. Σταδιακή βελτίωση από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα κεντρικά και τα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου