Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-14, στα δυτικά από 08-17, στα κεντρικά από 07-19, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση την νύχτα.  Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και πρόσκαιρη καταιγίδα.  Βελτίωση το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 22/1
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανόν την δυτική Στερεά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων  από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου