Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από -02-04, στα δυτικά από 03-10, στα κεντρικά από 04-10, στα νότια από 09-13 και στα ανατολικά από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιόνι ή χιονόνερο και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
-01-03 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για  Τρίτη 28/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου