Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Λίγα χιόνια κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-14, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 14-20 και στα  ανατολικά από 16-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, από το μεσημέρι, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 5/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα νότια και το Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Βελτίωση από το βράδυ στην Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου