Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια.
Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 9-18, στα κεντρικά από 5-20, στα νότια από 10-20 και στα  ανατολικά από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με παροδικές  νεφώσεις τις πρωινές ώρες.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 15/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά, κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά  και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου