Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, από το μεσημέρι τοπικά ισχυρές 
στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και σταδιακά στην κεντρική Στερεά και πιθανόν στην κεντρική Στερεά και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-18, στα δυτικά από 13-17, στα κεντρικά από 10-19, στα νότια από 14-19 και στα  ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 5-7 και σταδιακά στα ανατολικά και νότια έως 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι 5-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 17/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Λίγα χιόνια στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου