Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, με βελτίωση από το βράδυ.
Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές στα .δυτικά και βόρεια, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-11, στα δυτικά από 7-14, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 12-18 και στα  ανατολικά από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 19/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, χιονόνερο στα βόρεια πεδινά και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Χιόνια στα ηπειρωτικά  ορεινά και στα ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας  και της Θράκης (πάνω από τα 300 μέτρα), με εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου