Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα τοπικές βροχές στα δυτικά και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και σταδιακά στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1- 15, στα δυτικά από 3-17, στα κεντρικά από 1-18, στα νότια από 7-18 και στα  ανατολικά από 6-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 5-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη  ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και στα υπόλοιπα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Πιθανή ένταση των φαινομένων βαθμιαία από την νύχτα  στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, με ένταση από την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη  ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι 3-5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι στα δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου