Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά, από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-17, στα δυτικά από 10-18, στα κεντρικά από 5-20, στα νότια από 11-19 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με παροδικές  νεφώσεις από το βράδυ.  Πιθανώς τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 16/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με ένταση των φαινομένων από το μεσημέρι με καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και σταδιακά στην κεντρική Στερεά και πιθανόν στην κεντρική Στερεά και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη τοπικά 6-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου