Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-16, στα δυτικά από 7-18, στα κεντρικά από 5-20, στα νότια από 10-20 και στα  ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ. Οι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 14/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου