Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, με βαθμιαία εξασθένηση.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-15, στα δυτικά από 11-17, στα κεντρικά από 10-19, στα νότια από 13-20 και στα  ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 18/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, με βελτίωση από το βράδυ. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου