Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Σταδιακή επιδείνωση, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και το βράδυ στη δυτική Στερεά. Αργά την νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 1200 μέτρα).
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι  νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Ιόνιο από το βράδυ τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2- 13, στα δυτικά από 7-16, στα κεντρικά από 4-17, στα νότια από 10-18 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.  Τοπικά περιορισμένη  ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 28/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), βαθμιαία από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το βράδυ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 800 μέτρα), πιθανόν της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 900 μέτρα) και  της Πελοποννήσου (πάνω από 1200 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου